Friss hírek

"Nem látok, de fotózok" - V4 Lions versenyfelhívás

1. Csehország és Szlovákia (D 122), Magyarország (D 119) és Lengyelország (D 121) Lions szövetségei együttműködve más szervezetekkel meghirdetik a Visegrádi Lions fotópályázatot „Nem látok, de fotózok“.

2. A verseny célja, hogy megismertessék a közvéleménnyel, hogy látássérültek is képesek fényképezni.

3. A pályázók vagy személyesen, vagy egy látássérülteket támogató szervezeten keresztül jelentkezhetnek a versenyre. A pályázóknak kötelező eljuttatni a szervezők részére a jelentkezési lapot és min. 1 fényképet.

4. Különleges felmentés a versenyen nem vehető figyelembe.

5. A versenyen résztvevő fényképet 20x30 cm-es papír képen kell készíteni. Emellett a pályázóknak el kell küldeni a fényképet digitális formában is.

6. A pályázók max. 4 fényképet küldhetnek be a versenyre.

7. A fényképeket nem küldik vissza a jelentkezők részére. A szervező fenntartja a jogot a verseny után, hogy kiállításokon a fényképeket felhasználja.

8. A fényképeket egy min. 3 főből álló szakmai zsűri értékeli, akiket a Lions szövetségek delegálnak.

9. A zsűri a 3 legjobb fényképet díjazza. A zsűrinek joga van nem adni ki díjat. A zsűri döntése végleges. Az értékelt fotók a Szövetségek weblapjain publikálásra kerülnek.

10. Az 1. helyezett 200,- euro értékű ajándékot kap.
A 2. helyezett 150,- euro értékű ajándékot kap
A 3. helyezett 100,- euro értékben kap ajándékot.

11. A jelentkező deklarálja, hogy a megküldött fényképek teljes jogú tulajdonosa.

12. A jelentkező deklarálja, hogy mindenegyes fénykép a saját munkája, amely a saját kreatív tevékenysége által készült.

13. A jelentkező deklarálja, hogy a megküldött munkának felhatalmazott felhasználója, és megengedi további személyeknek a felhasználást.

14. A jelentkező megadja a fényképek felhasználási hozzájárulását a szervezőknek a szerzői jogok fenntartása mellett. A felhasználási jogot ingyen adja át. A szervező jogosult átadni a felhasználást az általa kiválasztott harmadik félnek is. A felhasználási jogok területileg és időben is korlátlanok.

15. A szervező felhasználhatja a fényképeket különböző promóciós anyagaiban. A felhasznált anyagok nyomtatható, tapintható és digitális verzióban is készíthetőek. A szervező korlátlan másolatot készíthet a beküldött fényképekből.


Jelentkezéseket az alábbi címre kell elküldeni:
Stavomontáže inštalácie
Ing. Pavol Mora
Majerská cesta 36,
974 01 Banská Bystrica
Slovakia
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A jelentkezési lapot az alábbi két mellékletben lehet letölteni:
Angol-magyar - vak_fotó_pályázat_v4.doc (Ez csak tájékoztató jellegű, nem kell kitölteni!)
Angol nyelvű: preklad prihlášky.docx (Ezt kérik kitölteni!)