Friss hírek

Új termékek érkeztek Segédeszközboltunkba

 Az alábbi termékeket ajánlom a kedves olvasó figyelmébe:1. Tűbefűző

Ha Ön egyedül is fel tudná varrni leszakadt gombjait, de nem látja a cérna végét, vagy a tű fokát, akkor ez a termék megoldást nyújt erre a problémára.

Ennek az ügyes kis eszköznek köszönhetően tapintás útján is megoldhatja a tűbefűzést.

A termék ára csupán 200 Ft.


2. Gyógyszertartó két féle méretben

A rendszeres gyógyszerszedés praktikus segédeszköze lehet a gyógyszertartó, amelyben előre ki lehet adagolni a heti tablettamennyiséget.

Az egymás mellett elhelyezkedő, négyzet alapú kis dobozkák felnyitható fedéllel rendelkeznek. A fedél jobb alsó sarkában Braille-írású számjelölést találunk. A kisebbik gyógyszeradagoló ára: 380 Ft; a nagyobbiké 420 Ft.


3. Fából készült, tapintható dominó játéktáblával

Klasszikus dominó társasjáték, a fa lapocskákon tapintható kis szegecsekkel. A játéktáblának köszönhetően nem csúsznak szét a már lerakott dominólapocskák.

A termék ára 1200 Ft.


4. Minőségi adat-és töltőkábelek iPhone-hoz és androidos telefonokhoz

Különböző hosszban (1m-től 1m 80 cm-ig) különböző csatlakozókkal (normál és pipa), elszakadást, kontakthiba fellépését gátló textil borítású, prémium minőségű kábelek érkeztek iPhone 5 és újabb Apple telefonokhoz, valamint micro USB csatlakozóval rendelkező (pld. Samsung, Xiaomi, Stb.) okostelefonokhoz, táblagépekhez. Újdonság a rugalmas (a telefonkagyló zsinórjához hasonló, spirál alakú) iPhone kábel.

A termékek ára 2300 és 2800 Ft között mozog.


5. Micro USB / USB C type átalakító

A termék egy aprócska csatlakozó, mely arra szolgál, hogy a Micro USB csatlakozó végre ráhúzva USB C típusú csatlakozó aljzatba is be lehessen dugni a töltő, illetve adatkábelt.

A termék ára: 500 Ft.


6. Töltőfej, USB 2.0 csatlakozó aljzattal

Az 1000 mAh teljesítményű töltőfej használható a legtöbb mobil eszközhöz (telefonokhoz, Bluetooth hangszórókhoz, fülhallgatókhoz, okos karkötőkhöz, okosórákhoz). A nagyobb teljesítményt igénylő telefonokhoz is jó, de használatakor a töltési idő kissé hosszabb lehet, mint a gyári töltővel. A kisebb teljesítményt igénylő készülékek is tölthetők vele, mivel ha pld. 800 mAh teljesítményre van szükség, a töltő csak 800 mAh-t fog leadni. A töltőfejhez nem tartozik kábel.

A termék ára: 1600 Ft.


Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár Balog Tamás, a Segédeszközbolt nyitvatartási idejében, kedden 10:00-től 18:00-ig, csütörtökön 9:00-17:00-ig (ebédszünet: 12:00-12:30-ig) és pénteken 8:30-12:30-ig.

A termékek utánvéttel is megrendelhetők! Felhívjuk a figyelmet, hogy az utánvéttel történő vásárlás során a termék vételárán és a csomagolási költségen (150 Ft) kívül a postásnál történő fizetéskor a posta a pénzkezelésért felárat számít fel a csomag értékétől és a fizetendő díjtól függően.

Tájékoztatom a vásárlókat, hogy a vásárlás megkönnyítése érdekében bevezettük a bankkártyás fizetést.

Érdeklődni telefonon, munkanapokon a 06 (1) 384-8440/110 számon, vagy e-mail-ben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.


Benedek Zoltán