Friss hírek

A NEAK (Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő) által nem támogatott fehér botok fél áron az MVGYOSZ-tól

Segédeszközboltunkban kétévenként egy alkalommal fél áron vásárolhat fehér botot az a látássérült, aki a vásárláskor bemutatja érvényes MVGYOSZ tagsági igazolványát.

Minden esetben a tagsági ár 50%-áért lehet a termékeket megvásárolni. A kedvezmény a vényre felírt botokra nem vonatkozik. Az egyes bottípusok aktuális (teljes) árát a honlapunkon (www.mvgyosz.hu) elérhető táblázatból lehet megismerni. A táblázat közvetlenül letölthető az alábbi hivatkozás megnyitásával: http://www.mvgyosz.hu/arulista

Az 50%-os fehér bot vásárlási kedvezmény 2013. óta tart, az MVGYOSZ elnöksége 13/2013. (II. 12.) sz. határozata alapján, visszavonásig.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár Sziládi Zsuzsanna, a Segédeszközbolt nyitvatartási idejében, kedden és csütörtökön 10:00-től 18:00-ig (ebédszünet: 12:00-12:30-ig) és pénteken 8:30-12:00-ig.

A termékek utánvéttel is megrendelhetők!

Tájékoztatom a vásárlókat, hogy a vásárlás megkönnyítése érdekében bevezettük a bankkártyás fizetést.

Érdeklődni telefonon, munkanapokon a 06 (1) 384-8440/110 számon, vagy e-mail-ben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.


Sziládi Zsuzsanna